PRODUKTBESCHRIJVING/INFORMATIE

Productbeschrijving/Informatie

Decoreer je huis met Naomi Art Originele Schilderijen.

Naomi Art Originele Schilderijen zijn er in vele soorten en in 2 standaard maten. Wij bieden een ruime keuze aan schilderijen met verschillende thema’s zoals steden New York, Amsterdam, Barcelona, landen zoals Zuid-Afrika,Suriname, Amerika, en eilanden, zoals Ibiza, Curacao en Mallorca, kortom steden, landen en eilanden wereldwijd. Neem bijvoorbeeld schilderij Nederland. Waar zou jij dit schilderij willen hangen? Misschien in de woonkamer, kantoor of keuken? Ben je op zoek naar een boeiend kleurrijk schilderij, vol met mooie herinneringen. Dan zijn de schilderijen van Naomi Art misschien iets voor bij jouw thuis op de muur. Het is mogelijk om elk schilderij in elk interieur te passen. Welke stijl heeft jouw huis, modern,klassiek?

Wat je praktisch moet weten over dit product.

Dit schilderij is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen, namelijk 100 x 100 cm, en 70 x 160 cm. Het schilderij is, zoals je op de afbeeldingen kunt zien, vierkant of langwerpig verkrijgbaar. Dat dit schilderij een print is op de beste kwaliteit canvas is goed om te weten, tussen alle afbeeldingen zijn staafjes/draad geplakt van dun metaal, in de kleurstelling zilver/brons, deze kleurstelling geeft een mooi effect, en past bij elke kleur baklijst. De vierkante baklijsten zijn verkrijgbaar in 7 kleuren namelijk, zwart, gemeleerd goud,gemeleerd zilver, intens goud, intens zilver, blank hout en wit. Dit schilderij kan niet buiten worden opgehangen, en is dus enkel bestemd als decoratie binnenshuis. De baklijst voor dit schilderij is bij de prijs inbegrepen. Het merk van het schilderij is Naomi Art Originele Schilderijen.

LIJSTEN

Dit zijn de baklijsten die wij aanbieden:

MAATWERK

Zit het land, stad/eiland van u keuze er niet bij, en wenst u een andere maat dan de standaard maten, wij kunnen ook maatwerk leveren, stuur dan een mail naar naomiart8@gmail.co, of neem telefonisch contact op, of vul het offerte formulier voor maatwerk en / of het toevoegen van eigen eigen afbeeldingen in. De prijzen zijn inclusief 21% BTW, en een baklijst naar keuze, en exclusief transport.

PRIJZEN

Voor Nederland:

100 x 100 cm 429,00 incl baklijst, zelf afhalen.

100 x 100 cm 455,00 incl baklijst, incl bezorging.

70 x 160 cm 469,00 incl baklijst, zelf afhalen

70 x 160 cm 495,00 incl baklijst, incl bezorging

Binnen Europa, buiten Nederland

100 x 100 cm 429,00 incl baklijst, zelf afhalen.

100 x 100 cm 531,00 incl baklijst, incl bezorging.

70 x 160 cm 469,00 incl baklijst, zelf afhalen

70 x 160 cm 571,00 incl baklijst, incl bezorging

TRANSPORT

Het schilderij kan afgehaald worden bij het bedrijf Verno op de Spaarneweg 14 in Cruquius, dan zijn er uiteraard geen transportkosten. De transportkosten voor Nederland zijn 26 euro inclusief 21 % BTW, voor Belgie, Duitsland, Frankrijk en Engeland (en andere Europese landen) 102 euro inclusief 21% BTW.

LEVERTIJD

De levertijd is minimaal 10 dagen tot maximaal 5 weken.

 

 

 

 

 

Dutch
NL